Varilux center

Wij zijn al ruim dan 40 jaar een Varilux center. Een varilux center staat voor vakkundigheid van de opticien en de ervaring met persoonlijke analyse, advies en montage gekoppeld aan Varilux brillenglazen.

De negenproef

Als varilux center houden wij ons aan de negenproef van Essilor. 
1. Advies

Wij volgen continu gespecialiseerde bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën van Varilux®.

2. Echtheidsgarantie

U ontvangt uw Varilux® Echtheidscertificaat samen met uw bril. Bovendien zijn de progressieve Varilux® brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, uw garantie voor kwaliteit en echtheid.

3. Tevredenheidsgarantie

Als u na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over uw Varilux® brillenglazen, dan zullen wij, deze vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

4. Breukgarantie

Uw Varilux® brillenglazen zijn gedekt door een Breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. De garantie is echter niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en /of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen. Om deze garantie te kunnen genieten is een half jaarlijks onderhoud van uw bril vereist. Deze volkomen gratis onderhoudsbeurten worden door uw Varilux® Center ter bevestiging genoteerd op uw lidkaart.

5. Diefstalgarantie

Uw Varilux®-glazen zijn gedekt door een Diefstalgarantie die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

6. Varilux® Travel Assistance

Opdat u uw vakantie niet zou moeten onderbreken omwille van uw bril, verbindt uw Varilux® Center zich ertoe om u, ongeacht waar u in de Europese Unie verblijft, een pechverhelpingskit te sturen met één leesbril en één bril om ver te zien. U ontvangt de kit, buiten het weekend, gegarandeerd binnen de 48 uur. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. U vindt het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

7. Gratis onderhoud

U bent altijd welkom voor een gratis onderhoud van uw montuur en glazen. 

8. Controle-onderzoek

Wij kunnen indien nodig altijd een oogcontrole uitvoeren om te kijken of de ogen achteruit gegaan zijn.

9. Onmiddellijke herstelling

Wij zullen altijd uw bril zo snel mogelijk proberen te repareren.