Sportbrillen

Bij alle verschillende sporten horen verschillende uitrustingen. Daarbij moet je ook aan je ogen denken. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in sportbrillen,we gaan samen zoeken naar een bril die perfect bij jou sport past.

                                            Voordelen voor tijdens het sporten !

bril adidas 1De "wrap around technology" is speciaal gemaakt om perfect rond het hoofd te zitten. Doordat het montuur zo mooi rond het hoofd zit ga je een goede bescherming hebben tegen alle externe factoren zoals water , stof , modder , zand en etc...
anti fog De ''the ClimaCool technologie" zorgt ervoor dat er genoeg ventilatie is in de bril. Dit zorgt ervoor dat je bril niet zal aandampen.

lens fixatie
Adidas heeft een speciaal systeem ontwikkeld wat er voor zorgt dat je onder eender welke omstandigheid je glazen kan wisselen.


adidas optiek de pauwAdidas heeft de brillen zo ontwikkeld dat je de bril voor elke situatie perfect kan afstellen. Je bril zal anders staan op je koersfiets dan dat je staat te golven. Door dit slim idee heb je een bril voor elke situatie.
zweet blockerVoor de mensen die veel zweten op het aangezicht ben je bij adidas op het juiste adres. De zweetblocker houd al je zweet tegen zodat dit niet in je ogen of op je glazen komt.Je hebt de optie om een clip te plaatsen achter de glazen ofwel de glazen zelf op sterkte.