Lenzen

Optiek De Pauw heeft voor iedereen een lens naar wens

Tegenwoordig kan bijna iedereen contactlenzen dragen, ook jij! Steeds vaker combineren mensen het dragen van een bril met lenzen. Afhankelijk van je leeftijd, je activiteiten en je leef- en werkomstandigheden, kan je kiezen voor daglenzen, maandlenzen of halfjaarlenzen. Koop echter niet zomaar lenzen op eigen houtje: het professioneel advies van een gediplomeerd contactlensspecialist is absoluut noodzakelijk voor de gezondheid van je ogen!

Optiek De Pauw heeft al meer dan 40 jaar ervaring met contactlenzen. Als je nog nooit lenzen gedragen hebt maar het graag eens zou proberen, zit je bij ons dus goed. Wij rekenen toch altijd op een uurtje van je tijd om al deze testen te kunnen doen en om je tijd genoeg te geven bij het aan en uit leren doen van je contactlenzen. Een regelmatige tussentijdse controle – 1 à 2 keer per jaar – is bovendien onontbeerlijk. Bij deze controle, die vaak maar 10 minuutjes duurt, wordt nagegaan of alles nog in orde is. Je hebt maar één paar ogen, draag er dus zorg voor! Of je nu al lenzen draagt en gewoon graag wilt bestellen, of je wilt er eindelijk een keer mee starten, neem gerust contact op met één van onze gediplomeerde contactlensspecialisten. Maak wel altijd een afspraak.

Dankzij onze kennis van zake helpen wij je aan een lens die perfect bij je past en je ogen gezond houdt. Kom langs en merk het verschil!

lenzen

Verschillende types contactlenzen